Diner in Amsterdam

Een dag in Amsterdam eindigt u met het lekkerste diner op een uniek historische locatie aan de Prinsengracht. The Pancake Bakery Amsterdam is te vinden op een steenworp afstand van het Anne Frank Huis en de Westerkerk. Van 16:00 uur tot 21:30 uur kunt u bij ons terecht voor een overheerlijk diner in Amsterdam. We hebben op onze menukaart diverse heerlijke gerechten staan, om uw dag mee af te sluiten. Wilt u de diverse mogelijkheden weten? Bekijk dan direct even onze menukaart.

Als u kiest voor een diner in Amsterdam bij The Pancake Bakery Amsterdam, dan bent u verzekerd van:

  • Overheerlijke gerechten;
  • Een snelle en betaalbare maaltijd;
  • Diverse mogelijkheden;

Vanaf 6 personen kunt u bij ons reserveren. Online kunt u gemakkelijk – ten minste 3 dagen van tevoren – uw reservering plaatsen. Wilt u op korte termijn reserveren, dan kunt u ons altijd bellen. Ons telefoon nummer is +31 20 625 13 33.

The Pancake Bakery Amsterdam is gevestigd aan de Prinsengracht 191 in Amsterdam. Wij zijn dagelijks geopend van 09:00 tot 21:30 uur.

De locatie voor een diner in Amsterdam

In 1973 opende The Pancake Bakery haar deuren in het voormalig 17e eeuwse VOC pakhuis in Amsterdam aan de Prinsengracht 191 en groeide het uit tot het gezellige en huiselijke restaurant van vandaag de dag, waar jong en oud zich meteen thuis voelt.

Het karakter van het pand is bewaard gebleven en nog altijd terug te vinden in de nostalgische sfeer van ons restaurant. The Pancake Bakery Amsterdam is vandaag de dag de locatie voor een overheerlijk diner in Amsterdam.

Heerlijk komen dineren met een groep mensen bij The Pancake Bakery.

Ook met een groep bent u van harte welkom en als u gebonden bent aan een tijdschema, maar toch wil genieten van onze heerlijke pannenkoeken? Wij hebben ruime ervaring om in dat geval u snel te bedienen en de service te verlenen, die voor u van belang is. Ook A la carte eten behoort tot de mogelijkheden.

Neemt u voor specifieke wensen, meer informatie of onze speciale groepsprijzen – vanaf 20 personen – gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag.