Lunch in Amsterdam

Bent u op zoek naar een locatie waar u kunt genieten van een heerlijke lunch in Amsterdam? Bij The Pancake Bakery Amsterdam kunt u van de wereldberoemde en heerlijke Oud Hollandsche pannenkoeken lekkernij genieten. En dit op een unieke historische locatie in Amsterdam aan de Prinsengracht, op een steenworp afstand van het Anne Frank Huis en de Westerkerk. Wilt u tijdens het shoppen of rondlopen in de omgeving even genieten van een heerlijke lunch in Amsterdam? Dan bent u van harte welkom bij ons!

Als u kiest voor een lunch in Amsterdam bij The Pancake Bakery Amsterdam, dan bent u verzekerd van:

  • Overheerlijke pannenkoeken lunch in Amsterdam;
  • Een snelle en betaalbare maaltijd;
  • Van een traditionele Hollandse pannenkoek met stroop tot onze wereldfavorieten als de Caprese met tomaat en pesto;
  • Ook mogelijk om uw eigen pannenkoek samen te stellen.

The Pancake Bakery heeft de bijzondere en culinaire invloeden van weleer in haar keuken laten doorklinken. U zult dan ook, naast de Oud Hollandsche favorieten, vele internationale invloeden terugvinden op onze menukaart. Vanaf 6 personen kunt u bij ons reserveren. Online kunt u gemakkelijk – ten minste 3 dagen van tevoren – uw reservering plaatsen. Wilt u op korte termijn reserveren, dan kunt u ons altijd bellen. Ons telefoon nummer is +31 20 625 13 33.

The Pancake Bakery Amsterdam is gevestigd aan de Prinsengracht 191 in Amsterdam. Wij zijn dagelijks geopend van 09:00 tot 21:30 uur.

De locatie voor een lunch in Amsterdam

In 1973 opende The Pancake Bakery haar deuren in het voormalig 17e eeuwse VOC pakhuis in Amsterdam aan de Prinsengracht 191 en groeide het uit tot het gezellige en huiselijke restaurant van vandaag de dag, waar jong en oud zich meteen thuis voelt.

Het karakter van het pand is bewaard gebleven en nog altijd terug te vinden in de nostalgische sfeer van ons restaurant. The Pancake Bakery Amsterdam is vandaag de dag de locatie voor een lunch in Amsterdam.

Heerlijk komen lunchen met een groep mensen bij The Pancake Bakery.

Ook met een groep bent u van harte welkom en als u gebonden bent aan een tijdschema, maar toch wilt genieten van onze heerlijke pannenkoeken? Wij hebben ruime ervaring om in dat geval u snel te bedienen en de service te verlenen, die voor u van belang is. Ook A la carte eten behoort tot de mogelijkheden.

Neemt u voor specifieke wensen, meer informatie of onze speciale groepsprijzen – vanaf 20 personen – gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag.